missstepro

Referee
Phone: 01653 136836 01653 136*** show

Az egyik legjobb pókerjátékos, akit ismerek, Daniel Negreanu. Ha elég hosszú ideig nézted, rájössz, hogy nem mindig úgy viselkedik, mint a pókergép, mint amilyennek néz ki a TV-n. Ha egy-két órán át élőben vagy online játszottál, azt gondolnád, hogy ő volt a legjobb, aki valaha játszott a játékban. A póker nagyon addiktív játék lehet, ezért fontos, hogy felelősségteljesen játsszon.

Miután megszerezte a tapasztalatot, magasabb tétes póker oldalakra léphet. Fontos a költségvetés kialakítása és betartása is. Ezt sehol máshol nem találod. Mi törődünk veled és az online póker tapasztalataival. Ha egyszer játszik az online póker oldalak, akkor ugyanazt a dolgot, mint a előnyöket. Nem mi vagyunk, ezért vagyunk a legjobb online poker pókerterem a bolygón. Biztosítani fogjuk, hogy az interneten elérhető legjobb póker oldalakat kapja.

Daniel nem rendelkezik sok gyengeséggel, de a mélység hiánya az, ami hiányzik. Nagyszerű játékos a korához képest, de nem állandóan kiváló a játék egyik területén sem – vannak idők, amikor túl laza, vannak idők, amikor hibázik, de nem tudja, miért. Nem olyan koncentrált, mint valaki, aki tudja, miért veszít pénzt, és meg kell változtatnia valamit, hogy megoldja a problémát. Tegyük fel, hogy ugyanazon az asztalnál indulsz, mint a nagy halom, ami nem ritka (mert mindig gyenge játékosokat keresnek).

Összecsukja, ha van egy jó kéz (AK, KJ, QJ stb) Amikor előre, hívja. Sok WSOP szakember számára ez a legjobb stratégia a pénzért való játékhoz. Emelje fel, amikor csak lehet. Ha hátrafelé állsz, hívj Még akkor is, ha te vagy. Gyakran emelhetsz, tudva, hogy jó esély van arra, hogy nagy pénzt kapsz. Mindig visszatérhetsz az asztalhoz, ha szerencséd van. Soha nem fogsz elkapni a rossz végén egy nagy pénz kéz.

Ha elkezd egy előny, akkor is folytathatja a játékot (ami azt jelenti, hogy visszatérítheti a belépési díjat a “reby” opcióban). Itt vannak az előnyök a hajlítással vagy hívással, hajlítással vagy hívással: A kis és szoros kezek nagyobb valószínűséggel emelkednek. A legtöbb játékos átmegy a játék megértésének bizonyos változásain, vagy tudja, hogy a játékban mások mit fognak tenni egy kéz alatt.

Az a játékos, aki mélyen belemerül a játék pszichológiájába, általában következetesebbé válik, mint az a játékos, akinek csak jó érzése van a játék dinamikájára. Sok ilyen dolgot csinálunk, ahol az egész ház (szó szerint) egy dollárért vagy kettőért játszik, vagy valamilyen névleges összegért, ahol a ház saját pénzükkel vásárol zsetonokat, és mindenkinek meg kell kölcsönöznie a zsetonokat a játékból bármiért, amit akarnak fogadni.

Be the first to review “missstepro”

Rating